"Onze samenleving wordt getypeerd door toenemende klimatologische, maatschappelijke, financiële en energie gerelateerde uitdagingen. Vandaar dat wij bewust hebben gekozen voor een bedrijfsvisie om klanten leiderschap en kennis te bieden die hen ondersteunt bij de uitdagingen van morgen"

Over ons

Meer dan 35 jaar operationele, adviserende, uitvoerende en internationale ervaring in verschillende energie sectoren.

Lees verder ...

AES Diensten

Het aanbieden van ondersteuning en kennis over energie overgangen, het maken van verbindingen binnen internationale netwerken.

Lees verder ...

Energie Portfolio

Adviseren en ondersteunen van bekende bedrijven en platforms om veranderingen te realiseren in diverse energie-uitdagingen.

Lees verder ...

Nieuws & Evenementen

Successen op het gebied waarin we opereren, de ideeën die we hebben en de kennis die we willen delen.

Lees verder ...

 

Onze visie

Aarten Energy Solutions (AES) heeft een duidelijke lange termijn visie op de wereld: alle wereldwijde stakeholders werken samen aan een samenleving waarin op de lange termijn een zodanig duurzaam evenwicht wordt gevonden dat er voldoende voedsel, water en energie voor een ieder wordt gewaarborgd.

 

Klimaat, Klimaatbeleid, NL, Rapporten & Publicaties
Van Thijs / juni 21, 2020

Belang dat Nederlanders hechten aan het onderwerp klimaat

Bron: Rijksoverheid In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft onderzoeksbureau Kantar een flitspeiling uitgevoerd naar...

Lees verder
NL, Portfolio NL, Zonne energie
Van Thijs / juni 21, 2020

Solar Magazine: “Minister Wiebes: ‘Netbeheerders hoeven burgers niet te compenseren voor afschakelen zonnepanelen’ ……..…”

Een artikel waar je eens goed bij stil moet staan. Laat in ieder geval zien dat lokale thuis/buurtopslag steeds belangrijker...

Lees verder
Duurzame Energie, Fossiele energie, NL, Rapporten & Publicaties
Van Thijs / mei 27, 2020

27 mei 2020: IEA: “De COVID-19 crisis veroorzaakt de grootste daling van de wereldwijde energie-investeringen in de geschiedenis”

Een zorgwekkende boodschap aangezien dit negatieve gevolgen kan hebben voor de benodigde duurzame energiegroei. Aan de andere kant kan de...

Lees verder