Over ons

Foto_Thijs_30mrt15

Thijs Aarten

Thijs Aarten heeft meer dan 40 jaar ervaring opgebouwd in de energie sector, werkend voor grote internationale ondernemingen, zoals Royal Dutch Shell, Koninklijke Pakhoed, Koninklijke Vopak, KEMA, Ecofys en Navigant/Ecofys. Thijs was voormalig directeur en CEO van KEMA, voormalig (interim) CEO van Ecofys en (interim) MD & Navigant (Ecofys) Energy Practice Leader in EME. Thans is hij betrokken bij Aarten Energy Solutions, EnShared, en Zonatlas.

Thijs Aarten is menigmaal als spreker opgetreden op conferenties en vergaderingen. Hij heeft presentaties gegeven als expert op gebieden van energie transitie, smart grid ontwikkelingen, de rol van gas als de transitie brandstof, en climate finance. Thijs was betrokken bij diverse industrieorganisaties en nationale kennisplatforms.

sterkepunten_nl

Behalve het feit dat hij vele klanten wereldwijd heeft geadviseerd, heeft Thijs Aarten gewoond en gewerkt in Nederland, Singapore, Engeland, Hong Kong en China. Thans opereert hij vanuit Nederland. Vanwege zijn internationale ervaring heeft Thijs Aarten een sterk besef van en waardering voor culturele verschillen en is hij in staat om verbinding te leggen tussen verschillende trends die zich wereldwijd voordoen.

Roel Aarten

Roel Aarten heeft een bedrijfskundige achtergrond en ervaring in de ontwikkeling van energie projecten. Zijn passie ligt op het vlak van duurzame energie en is na zijn betrokkenheid bij de bouw van (offshore) windparken bezig gegaan met concepten rondom de verduurzaming van de bestaande bouw. Naast het adviseren van klanten steekt Roel graag de handen uit de mouwen om klanten mee te helpen met diverse uiteenlopende energie-gerelateerde vraagstukken. Roel speelt een rol in de dagelijkse operaties van zowel EnShared als Zonatlas.

Photo_Roel_311213